Tuesday, May 02, 2006

Mucha policía, poco Amenós!

Extret de la web del Gremi de Santfarts de Tarragona:

"El webmaster d'aquest espai corrupte, el també corrupte, Jordi Amenós, ha estat detingut per la Guàrdia Civil aquesta matinada acusat de penjar imatges manipulades a la xarxa des de l'any 2003 fins a l'actualitat. Les Forces de l'Ordre han executat la recerca i captura internacional fruit de les nombroses denúncies presentades per algunes institucions i particulars com: Opus Dei, Associació Amics de Cesar August, Tamborileros de Calanda, Associació Amics del Caganer, Ayuntamiento de Pamplona, Club de Fans de Harry Potter, Fundación FAES, Museo Galeria dell'Accademia de Florència, Club de Fans de Darth Vader, Excm. Ajuntament de Tarragona, Casa Real, Santa Seu del Vaticà, Fuerzas Armadas Españolas, Generalitat de Catalunya, Unesco, Alfonso Urdaci, Hble. Consellera Montserrat Tura, Santa Claus i SS.MM. els Reis Mags.

S'enfronta a una possible condemna de 15 anys d'inhabilitació en el càrrec. En aquests moments, està sent sotmès a sensibles descàrregues elèctriques de només 340v per a que confessi les claus d'accès d'aquest espai web i així poder procedir a la seva clausura immediata."


Proposo cuinar un pastís amb una llima dins i passar-li al Jordi. Per cert, fixeu-vos en el que duu escrit al guix del braç dret: la consigna ultra-revolucionària "Visca Kimyjump!".

Espectacular.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home